Tre bingohallar

Sverige ligger lite i förgrunden när det gäller bingo på nätet. Vi kombinerar en folklig kärlek till spelet med en av världens mest uppkopplade befolkningar, så det är kanske inte så konstigt. Så för den svenske bingospelaren finns det ett stort utbud på nätet att välja mellan, till exempel:

MariaBingo

MariaBingo erbjuder till att börja med 100 % insättningsbonus när du gör din första insättning: sätter du in 250 kronor får du 250 till att spela för vilket ju är ett trevligt erbjudande. De har flera olika bingospel att erbjuda bland annat vanlig standard, variantbingo, mönsterbingo och snabbingo. Jackpottar med olika svårighetsgrad att vinna finns också.

JackpottJoy

JackpottJoy erbjuder bland annat vanlig bingo, variantbingo och mönsterbingo. Som namnet antyder är jackpottar en viktig del av upplevelsen. En rolig idé är community jackpotts. Om en spelare i ”rummet” vinner en jackpott, så får hon 50 % av vinsten medan de övriga i rummet delar på resterande 50 %. En rolig och spännande idé: delad glädje är ju dubbel glädje. JackpottJoy erbjuder även de en insättningsbonus.

GuldBingo

GuldBingo erbjuder en 100 % insättningsbonus upp till 2,000 kronor när du gör din första insättning, plus en extra hundralapp. Vanlig bingo, variantbingo, 90-bollars bingo är några av de bingoformer som finns. Dessutom finns naturligtvis möjligheten till jackpott.

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier